Actualiteiten Arbeidsrecht voor Lokale Overheden

Alweer bijna anderhalf jaar valt het gros van de ambtenaren onder het ‘normale’ arbeidsrecht en is uiteraard de nodige jurisprudentie verschenen. Bob de Bruijn (ambtenaren- en arbeidsrecht) en Pieter van Dalsen (arbeidsrecht) bespreken tijdens dit webinar actuele jurisprudentie over genormaliseerde ambtenaren besproken, waarbij ook wordt stilgestaan bij de vraag of de kantonrechter anders oordeelt over ambtenaren dan de bestuursrechter voorheen deed.

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand 2021

Net als in 2020 organiseren wij in november 2021 de Gemeentemaand. In deze maand worden (juridische) onderwerpen behandeld waar gemeenten in de praktijk mee te maken krijgen. Tijdens webinars, interviews, podcasts en meer wordt u volledig bijgepraat. Wilt u alvast op de hoogte gehouden worden van het nieuws rondom de Gemeentemaand? Schrijf u dan hier alvast in.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden