Actualiteiten Stikstof voor Gemeenten

Sinds de Raad van State een streep zette door het Programma Aanpak Stikstof is er op stikstofgebied veel gebeurd, ook voor gemeenten. Eerst lag vergunningverlening maandenlang stil en liepen veel ontwikkelingen grote vertragingen op. Inmiddels zijn de regels aangepast en heeft de (recente) rechtspraak van de Raad van State ook veel nuances gebracht. Op donderdag 22 april aanstaande praten Christine Visser en Joyce van der Holst u in een uur bij over de laatste ontwikkelingen. Daarbij komt in ieder geval aan bod

  • de nieuwe wet Stikstofreductie en natuurverbetering, maar ook
  • de uitspraak van de Raad van State waarin is bepaald dat intern salderen niet meer vergunningplichtig is (Logtsebaan).

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand 2021

Net als in 2020 organiseren wij in november 2021 de Gemeentemaand. In deze maand worden (juridische) onderwerpen behandeld waar gemeenten in de praktijk mee te maken krijgen. Tijdens webinars, interviews, podcasts en meer wordt u volledig bijgepraat. De start van de voorinschrijving van de Gemeentemaand wordt binnenkort bekendgemaakt.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden