Update COVID-19 op de werkvloer

In dit webinar bespreken we de huidige stand van zaken rondom de coronamaatregelen en de uitwerking hiervan op de werkvloer. Hoe staat het bijvoorbeeld met vaccinaties en testen voor toegang tot de werkvloer? Wat mag je als werkgever van je werknemer verlangen, ook in verband met de privacy? En... de vakanties staan weer voor de deur. Mag een werknemer naar een code rood of oranje land afreizen en heeft hij recht op loon als hij daarna in quarantaine moet of niet op tijd terug is uit het vakantieland?

Kosteloos webinar

Emiel de Joode en Alex Olsthoorn bespreken bovenstaande vragen en nog enkele andere COVID-19 gerelateerde onderwerpen aan de hand van recente uitspraken van rechters. Dit kosteloze webinar vindt plaats op dinsdag 15 juni 2021 van 13:00-14:00 uur. Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze webinar. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden