Arbeidsrechtcongres in De Kuip

Dinsdag 28 maart 2023 organiseren wij weer ons Arbeidsrechtcongres in De Kuip. Bent u erbij? U kunt zich alvast kosteloos aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Wat en wanneer

We zien er naar uit om u te ontvangen tijdens het arbeidsrechtcongres. Het doel van het congres is om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring te delen over HR-vraagstukken. Ieder jaar staat er een ander thema centraal.

Dit jaar zullen er weer twee sprekers zijn tijdens het congres. Iris Gündel is bedenker en oprichter van het platform Voorkans en het opleidingsinstituut Prediation® Business Academy. Zij is specialist  in het duurzaam en preventief begeleiden van samenwerkingen in organisaties. Tijdens het congres zal zij ingaan op generatieverschillen op de werkvloer en hoe deze te benutten.

Prof. mr. dr. Ruben Houweling is hoogleraar arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij praat u bij over arbeidsrechtelijke actualiteiten.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.