Arbeidsrechtcongres in De Kuip

Op dinsdag 19 maart 2024 organiseren wij weer het jaarlijkse Ten Holter Noordam Arbeidsrechtcongres. Het doel van het congres is om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring te delen over HR-vraagstukken. Ieder jaar staat er een ander thema centraal. Dit jaar zullen er weer twee sprekers zijn tijdens het congres.

Bent u erbij? U kunt zich kosteloos aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Arbeidsrechtcongres

We zien er naar uit u te ontmoeten tijdens het jaarlijkse Ten Holter Noordam Arbeidsrechtcongres in het Maasgebouw van Stadion De Kuip in Rotterdam.

Het congres zal worden ingeleid door Pieter van den Brink (advocaat arbeidsrecht), waarna Joris Krijger (Ethiek en Artificial Intelligence (AI) Officer) zal ingaan op de ontwikkelingen en nieuwe ethische vraagstukken rond AI en de toekomst van werk. Prof. mr. dr. Ruben Houweling (hoogleraar arbeidsrecht) praat u tijdens het tweede gedeelte van het congres bij over arbeidsrechtelijke actualiteiten.

Programma

Het congres vindt dit jaar weer plaats in het Maasgebouw van Stadion De Kuip: Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam. Parkeren is gratis.

  • 13.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 14.00 - 14.30 uur: Inleiding door Pieter van den Brink
  • 14.30 - 15.30 uur: Spreker Joris Krijger
  • 15.30 - 16.00 uur: Pauze
  • 16.00 - 17.00 uur: Spreker Ruben Houweling 
  • 17.00 uur: Borrel
null

Pieter van den Brink

Pieter van den Brink is partner en advocaat arbeidsrecht. Hij is sinds 1993 advocaat en werkt sinds 2000 bij Ten Holter Noordam advocaten. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van reorganisaties en adviseren van bestuurders. Daarnaast geeft hij trainingen en workshops over actualiteiten binnen het arbeidsrecht. Binnen het marktgebied Bouw voorziet hij vele bouwbedrijven van arbeidsrechtelijke adviezen en bijstand. Pieter is mede oprichter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en voorzitter van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). Vanaf invoering van de WWZ heeft hij als redacteur en mede auteur gezamenlijk met de arbeidsrechtsectie van ons kantoor aan de wieg gestaan van het boek Arbeidsrecht in Modellen, voorheen WWZ in modellen.

Joris Krijger

Joris Krijger is een techniekfilosoof die werkt op het snijvlak van theorie en praktijk. Momenteel combineert hij een PhD aanstelling op het onderwerp Artificial Intelligence (AI) & Ethiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een functie als Ethiek en AI Officer bij de Volksbank. In zijn werk richt hij zich op de systeemaanpassingen die nodig zijn om menselijke waarden te borgen in AI en data science contexten. Joris is medeoprichter van de Ethische Data Science Associatie en heeft verder aanstellingen als Advisory Board Member bij het Frankfurt Big Data Lab en als Founding Editorial Board Member bij Springer Nature’s AI and Ethics Journal.

Ruben Houweling

Prof. mr. dr. Ruben Houweling is hoogleraar arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Vanuit deze rol is hij nauw betrokken bij de advisering van de raad op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn in verband met de arbeid.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.