Arbeidsrechtelijke veranderingen in 2024

Arbeidsrechtelijke veranderingen in 2024

De tijd vliegt en 2023 is alweer passé. Het was het jaar van het Deliveroo-arrest over het verschil tussen zzp'ers en werknemers en de verwerping van de Wet werken waar je wilt. Het wettelijk minimumloon ging omhoog en werkgevers en werknemers werden verplicht tijdens ziekte een visie op de re-integratie te geven. 

In het kersverse jaar 2024 zijn alweer verschillende wijzigingen doorgevoerd. Tijdens de online HR-tafel op donderdag 18 januari 2024 van 09.00 - 09.30 uur nemen Pieter van den Brink en Minke Holdtgrefe u in vogelvlucht mee door relevante wetswijzigingen en zal er vooruit geblikt worden op wat het arbeidsrecht 2024 nog meer voor ons in petto heeft. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer?

De online HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar brink@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Doel van de HR-tafel

Het doel van de online HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.