Vitamine Bouw: Prijsstijgingen in de bouw

Het onderwerp van deze bouwtafel is Prijsstijgingen in de bouw. Hoe ga je daar als opdrachtgever of aannemer mee om?

Prijsstijgingen en langere levertijden zijn helaas aan de orde van de dag. Bouwend Nederland heeft voor zijn leden zelfs een standaard aanzegging gemaakt waardoor (kort gezegd) opdrachtgevers en hoofdaannemers geen enkele zekerheid meer hebben over de vaste (onder)aanneemsom die ze afgesproken hebben. Moet alles maar geslikt worden, of mag u de claims nog wel kritisch bekijken?

En als er dan wordt besloten een (onder)aannemer financieel tegemoet te komen, hoe zorgt u er dan voor dat het geld daadwerkelijk wordt aangewend voor het project en niet wordt gebruikt om andere gaten te dichten? Welke vormen van zekerheid kunt u inbouwen?

Op 1 juni a.s. geven Hugo Meijer en Richard Avezaat tips en adviezen vanuit de dagelijkse bouwpraktijk. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovenstaand thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar meijer@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.