De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en gevolgklasse 1: hoe zit het precies?

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en gevolgklasse 1: hoe zit het precies?

Graag nodigen wij u uit voor de online bouwtafel op donderdag 22 februari 2024

Op 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking getreden. Met deze wet worden twee doelen nagestreefd: versterking van de positie van de opdrachtgever en verbetering van de bouwkwaliteit. De grootste veranderingen gelden nu voor bouwwerken die onder ‘gevolgklasse 1’ vallen. Wat houdt dit in? Waar moet u rekening mee houden? En hoe maakt u hier de juiste afspraken over met de juiste partijen?

Daniëlle de Vos en Iris van Willegen gaan tijdens de bouwtafel van 22 februari 2024 in op deze nieuwe wet en wat de gevolgen zijn voor uw organisatie. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar vos@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.