Bouwen, infra en stikstof; wat kan nog wel?

De Raad van State zette eind vorig jaar een streep door de bouwvrijstelling stikstof met de Porthos-uitspraak. Sindsdien is er het nodige gebeurd.


Daarom zetten Christine Visser en Martine Zeegers, experts op het gebied van stikstofregelgeving, de actualiteiten weer even op een rij. Tijdens de bouwtafel van donderdag 23 februari 2023 wordt onder andere ingegaan op de volgende vragen:

  • wat zijn in de praktijk de gevolgen geweest van de Porthos-uitspraak?
  • wat kan de bouw- en infrasector nu nog wel?
  • wat gaat er het komende jaar veranderen?

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar cvisser@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.