Arbeidsrechtelijke update nieuwe cao Bouw & Infra

Arbeidsrechtelijke update nieuwe cao Bouw & Infra

Graag nodigen wij u uit voor de online bouwtafel op donderdag 25 januari 2024

Een nieuw jaar betekent een nieuwe cao Bouw & Infra. De vakbonden en werkgeversorganisaties hebben een akkoord bereikt over het eindbod voor de cao voor het jaar 2024. Een cao waarop weer veel werkgevers moeten bouwen. Terwijl de cao verder wordt uitgewerkt, houden wij de wijzigingen alvast tegen het licht.

In de aankomende bouwtafel bespreken arbeidsrechtadvocaten Minke Holdtgrefe en Pieter van den Brink in 30 minuten de nieuwe cao Bouw & Infra. Op welke onderdelen wordt de cao gewijzigd? Zijn er aandachtspunten en praktische tips bij de toepassing ervan? Daarnaast zal een korte update worden gegeven over de ontwikkelingen van het werken met zzp’ers in de bouw.

Schuif gerust aan als u in de bouw werkzaam bent en te maken heeft met de cao Bouw & Infra (HR-medewerkers, bedrijfsjuristen, administrateurs of op directieniveau, etc.).

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar brink@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.