VitamineBouw: online bouwtafel

Juridische actualiteiten van het bouwrecht

Graag nodigen wij u uit voor de online bouwtafel op donderdag 26 oktober 2023

Tijdens de komende bouwtafel zal Daniëlle de Vos en Hugo Meijer ingaan op juridische actualiteiten van het bouwrecht met de volgende drie onderwerpen:

1. Turnkey-overeenkomsten
2. Bouwteam, ontwerprisico bij aannemer
3. Wet kwaliteitsborging impact op overeenkomsten/voorwaarden

U krijgt belangrijke tips en adviezen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar meijer@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.