Grensoverschrijdend gedrag, waar liggen grenzen en wie bepaalt ze? 

Het onderwerp van deze bouwtafel is Grensoverschrijdend gedrag, waar liggen grenzen en wie bepaalt ze? 

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer staat de laatste maanden in de spotlight. De media gevoelige zaken rond Overmars, en The Voice hebben geleid tot veel aandacht voor dit onderwerp. In de bouw staat veiligheid op de werkvloer altijd hoog in het vaandel om risicovolle situaties op de bouwplaats zoveel mogelijk te voorkomen. Grensoverschrijdend gedrag biedt een andere vorm van onveiligheid, waar bouwbedrijven ook mee worden geconfronteerd. Op de bouwplaats, maar ook in de kantooromgeving.

Tijdens de komende bouwtafel zullen Emiel de Joode en Pieter van den Brink hier onder andere aan de hand van rechtspraak bij stilstaan. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar joode@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.