Zzp'ers in de bouw na baanbrekende uitspraak Hoge Raad

Vrijdag 24 maart, wordt een baanbrekende uitspraak verwacht van de Hoge Raad over de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst. De maaltijdbezorgers van Deliveroo staan centraal, maar de uitspraak heeft gevolgen voor alle andere 1,2 miljoen zzp'ers in Nederland. 

Tijdens deze bouwtafel staan Pieter van den Brink en Minke Holdtgrefe niet alleen stil bij de gevolgen van de uitspraak, maar ook bij de consequenties van de veranderende economische markt voor de positie van zzp'ers. De bouwtafel is relevant voor bouwbedrijven die zzp'ers rechtstreeks inschakelen, maar ook voor bedrijven die zzp'ers via andere partijen ten behoeve van de bouw inzetten. In een halfuur, kosteloos en online, bent u weer helemaal bijgepraat. 

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar brink@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.