Bouwtafel: Vitamine Bouw

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn. Iedere maand kunt u zich aanmelden voor een nieuwe bouwtafel. Tijdens deze Teams-meeting worden nieuwe juridische updates in de bouw besproken en worden al uw vragen over het betreffende onderwerp beantwoord.

Het onderwerp van deze bouwtafel is Veiligheid in de bouw en de strafrechtelijke risico's.

Het veilig werken in de bouw staat hoog op de agenda, maar een ongeluk zit in een klein hoekje! En als er dan toch een ongeluk gebeurt: waar kijkt de Nederlandse Arbeidsinspectie en de rechter naar als het gaat om de verplichtingen van de werkgever? Hoe kunt u een aanzienlijke boete voorkomen? Hoe krijgt u werknemers zo ver dat zij veilig werken?

Tijdens de komende bouwtafel zal Marcel Smit hier onder andere aan de hand van rechtspraak bij stilstaan. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat en wanneer

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar smit@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Meld u aan voor de bouwtafel van donderdag 31 maart 2022 door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.