Carrière Kick-off: online Q&A

Wat

Sta je op het punt om af te studeren en ben je klaar om je juridische carrière te beginnen?

Wij zijn er om je te helpen! Tijdens onze Carrière Kick-off krijg je de unieke kans om al je vragen te stellen aan onze ervaren collega's van Ten Holter Noordam advocaten.

Of je nu nieuwsgierig bent naar het dagelijkse werk van een advocaat, vragen hebt over sollicitatieprocedures of de beroepsopleiding, wij staan voor je klaar. Onze collega's delen graag hun ervaringen, inzichten en tips om jou een vliegende start te geven in je carrière.

Mis deze kans niet om waardevolle informatie te verzamelen en een duidelijk beeld te krijgen van wat je te wachten staat.

Wanneer

De Carrière Kick-off vindt plaats op woensdag 26 juni van 11:00 - 11:30 uur online in Teams.

Ben je erbij? Schrijf je nu in via onderstaande formulier. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en al je vragen te beantwoorden!

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.