Arbeidsrechtcongres in De Kuip

Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden, maar we zijn blij om u eindelijk weer te kunnen ontmoeten op het Arbeidsrechtcongres in De Kuip op 12 april 2022. Sprekers dr. Bas Sorgdrager, prof.mr.dr. Ruben Houweling en mr. Emiel de Joode praten ons tijdens het congres bij over de actualiteit. Bent u erbij? U kunt zich kosteloos aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Wat en wanneer

Door de versoepelingen kunnen we weer fysieke bijeenkomsten organiseren. We zien er dan ook naar uit om u te ontvangen tijdens dit arbeidsrechtcongres. Het doel van het congres is om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring te delen over HR-vraagstukken. Ieder jaar staat er een ander thema centraal.

Vanaf 13:30 is de inloop en om 14:00 uur begint het congres. Om 17:00 uur is deze afgelopen en is er gelegenheid tot napraten tijdens de borrel.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.