Havenborrel Maritiem Museum

De Haven is een ambitieuze sector die volop in beweging is. Waar hard wordt gewerkt en waar grenzen worden verlegd. Precies die eigenschappen zitten ook in ons DNA. Nu er meer mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten nodigen wij u graag uit voor een borrel in het Maritiem Museum op donderdag 28 oktober 2021. Alle advocaten van marktgebied Haven zullen aanwezig zijn bij de borrel. In gezelschap van een drankje kunt u kennis maken met onze advocaten en hun specialisme.

Maritiem Museum

Tijdens deze borrel krijgt u de mogelijkheid om tentoonstelling 'De Haven' te bezoeken. In 'De Haven' speelt de collectie, die zes eeuwen maritieme geschiedenis beslaat en volgens kenners tot de behoort, een hoofdrol. Er zijn ruim zeventig modellen van schepen, kranen en baggermolens te zien én ongeveer honderd schilderijen en foto's. Deze objecten geven een schitterend beeld van de ontwikkelingen van de Rotterdamse haven. Hoe veranderde de uitvinding van de container daar alles? En wat was het tragische lot van de eerste Nederlandse oceaanstomer? Een tentoonstelling die u niet wilt missen.

Aanmelden

We horen graag of u erbij bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden