HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

Begin deze week werd bekend dat de vakbonden en werkgeversorganisaties het op hoofdlijnen eens zijn geworden over een hervorming van de arbeidsmarkt. Volgens de sociale partners moet vooral flex minder flex worden, onder andere door het afschaffen van het nulurencontract, het inperken van uitzendwerk en het aanscherpen van de regels voor de inhuur van zzp'ers. De vakbonden en werkgeversorganisatie hebben tevens overeenstemming bereikt over het wijzigen van doorbetaling bij ziekte.

De sociale partners doen met het akkoord voor het eerst in vijftien jaar aan het kabinet gezamenlijk aanbevelingen over de toekomst van de arbeidsmarkt en zal daarmee ongetwijfeld invloed uitoefenen op het nieuwe regeerakkoord. Tijdens de eerstvolgende HR-tafel nemen Pieter van den Brink en Minke Holdtgrefe u mee in de hoogtepunten van dit akkoord en wisselen zij graag met u van gedachten. 

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om elke twee weken kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers per keer. U kunt kiezen of u zich elke twee weken wilt inschrijven of eenmalig.

Deze HR-tafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar schuurman@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 10 juni aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze HR-tafel. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden