VitamineArbeidsrecht: Studiekostenbeding sinds de Wet TVA: de oogst na negen maanden

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (Wet TVA) is nu bijna negen maanden van kracht. Deze wet heeft onder andere de mogelijkheid tot het overeenkomen van een studiekostenbeding ingeperkt. Nu negen maanden verder is het een goed moment om eens stil te staan bij de uitspraken die sinds de Wet TVA zijn gewezen over het wel of niet kunnen overeenkomen van een studiekostenbeding.

Tijdens de komende HR-tafel zullen Alex Olsthoorn en Menno van Koppen deze uitspraken en de lessen die hieruit kunnen worden geleerd met u bespreken. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar olsthoorn@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.