Vitamine Arbeidsrecht

Het onderwerp van deze HR-tafel is vakantierechten.

De zomerperiode is in zicht en dat betekent dat veel werknemers vakantieplannen maken. Een goed moment om aandacht te besteden aan vakantierechten. Hoe zit het ook alweer met wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Wanneer bouwt een werknemer vakantiegeld op? Hoe voorkom je de opbouw van grote hoeveelheden vakantiedagen? Mag een werkgever werknemers verplichten om in de zomer vakantiedagen op te nemen? Of dat juist verbieden? 


In de maand mei betalen veel organisaties jaarlijks het vakantiegeld uit. Hoe zit het ook alweer? Over welke looncomponenten betaalt een werkgever vakantiegeld? Wat als een werkgever te weinig vakantiegeld betaalt? 

Tijdens de komende HR-tafel staan Dymphy Schuurman en Eline van Hagen, aan de hand van rechtspraak, stil bij vakantiedagen en vakantiegeld. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om elke twee weken kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

U kunt kiezen of u zich elke twee weken wilt inschrijven of eenmalig.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar schuurman@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 12 mei 2022 door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.