Oplopende wachttijden bij UWV: waar loopt u tegenaan?

Vast en zeker heeft u al eens te maken gehad met de vertragingen bij UWV. UWV kampt door personeelstekorten en een toegenomen takenpakket met grote achterstanden bij onder meer de WIA-beoordelingen. Dit heeft gevolgen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers die twee jaar ziek zijn verkeren in onzekerheid over hun recht op een uitkering maar ook bij werkgevers roept het vragen op.

  • Moet u het loon doorbetalen?
  • Kunt u een arbeidsovereenkomst beëindigen voordat de beslissing definitief is?; en
  • Wat als de beslissing nog maanden uitblijft?

Tijdens de HR-tafel op 13 april a.s. bespreken Emiel de Joode en Simone Remis deze vragen. Aan de hand van praktische tips- en tricks helpen zij u bij de laatste loodjes om de arbeidsovereenkomst met uw langdurig zieke werknemer netjes af te ronden. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar joode@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.