HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

Hoewel COVID-19 momenteel veel werkgevers in de greep houdt en zij personeel gedwongen moeten laten gaan, zien wij in de praktijk dat werkgevers in deze tijden ook veel waarde hechten aan met werknemers overeengekomen concurrentiebedingen. Immers, ook met een concurrentiebeding wordt beoogd de bedrijfsbelangen te beschermen. Maar hoe handel je als een werknemer ondanks een concurrentiebeding toch aan slag gaat bij een directe concurrent. Dit en andere aspecten over het concurrentiebeding komen aan de orde bij de eerstvolgende HR-tafel op donderdag 15 april aanstaande.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om elke twee weken kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers per keer. U kunt kiezen of u zich elke twee weken wilt inschrijven of eenmalig.

Deze HR-tafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar bruijn@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 15 april aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden