VitamineArbeidsrecht: Wijzigingen HR-regels en ontwikkelingen rechtspraak  

Het jaar is bijna voorbij. Bent u al klaar voor 2023? Als HR-professional zult u te maken krijgen met nieuwe en gewijzigde regels op het gebied van personeel en arbeid. Tijdens de online HR-tafel op donderdag 19 januari 2023 vertellen Dymphy Schuurman en Eline van Hagen u waar u rekening mee moet houden. Ook blikken zij terug op de ontwikkelingen in de rechtspraak van 2022. Zij staan stil bij een aantal uitspraken die voor u als HR-professional relevant zijn.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar schuurman@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.