HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

'Samen verder dan je denkt' betekent voor ons dat we in verbinding blijven met onze relaties en elkaar zo versterken. Tijdens Vitamine Arbeidsrecht gaan wij dan ook graag digitaal met u aan tafel. Elke twee weken schuiven we 30 minuten met elkaar aan en gaan we in gesprek over essentiële kennis voor HR-afdelingen en tips & tricks over actuele onderwerpen. Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor 15 deelnemers per keer. U kunt zich elke twee weken inschrijven of eenmalig, de keuze is aan u.

Wat en wanneer?

Deze HR-tafel vindt plaats op donderdag 21 januari van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema "Leidinggeven op afstand". Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar schuurman@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 21 januari aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. Vanaf januari 2021 organiseren we de HR-tafel elke twee weken, te weten op 21 januari, 4 februari en 18 februari. Extra data worden later aangekondigd. U kunt zich aanmelden voor deze data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden