HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

Als vervolg op de vorige HR-tafel over 'Corona toegangspas nodig om te mogen werken'  waar met name privacy aspecten van dit vraagstuk aan de orde kwamen. Ditmaal de zuiver arbeidsrechtelijke aspecten van dit onderwerp. Wat nu als de werknemer thuis moet blijven, en er ontbreekt een passend alternatief. Mag ik salaris in houden, of zelfs ontslaan? Mag ik andere functie aanbieden die wel thuis kan worden uitgevoerd? En hoe ga ik om met ontevreden collega's als zij moeten doorwerken terwijl een collega al dan niet doorbetaald thuis mag blijven omdat hij of zij weigert zich te vaccineren noch is genezen? Mocht 2G op de werkvloer het politiek niet halen blijven er meer dan voldoende vragen over. Zo om u binnen 30 minuten weer even bij te praten over de laatste stand van zaken over dit onderwerp.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om elke twee weken kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers per keer. U kunt kiezen of u zich elke twee weken wilt inschrijven of eenmalig.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar brink@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 25 november 2021 door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden