VitamineArbeidsrecht: Gevolgen oordeel Hoge Raad in de geruchtmakende Deliveroo saga

Op vrijdag 24 maart a.s. wordt uitspraak gedaan door de Hoge Raad in de geruchtmakende zaak over de maaltijdbezorgers van Deliveroo.

 De uitspraak van de Hoge Raad kan grote gevolgen hebben voor een groot deel van de 1,2 miljoen zzp’ers in Nederland en de bedrijven die hen inhuren, dus ook voor uw organisatie. Het Gerechtshof Amsterdam oordeelde eerder dat bezorgers van Deliveroo geen zelfstandigen zijn, maar werkzaam zijn op basis van een arbeidsovereenkomst. Deliveroo heeft tegen deze uitspraak cassatie ingesteld.

Wij nodigen u graag uit voor een extra online HR-tafel kort na de uitspraak, namelijk op maandag 27 maart a.s. van 09.00 tot 09.30 uur. Alex Olsthoorn en Pieter van den Brink bespreken tijdens deze kosteloze sessie de gevolgen van de uitspraak met u.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar olsthoorn@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.