HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

'Samen verder dan je denkt' betekent voor ons dat we in verbinding blijven met onze relaties en elkaar zo versterken. Tijdens Vitamine Arbeidsrecht gaan wij dan ook graag digitaal met u aan tafel. Elke twee weken schuiven we 30 minuten met elkaar aan en gaan we in gesprek over essentiële kennis voor HR-afdelingen en tips & tricks over actuele onderwerpen. Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor 15 deelnemers per keer. U kunt zich elke twee weken inschrijven of eenmalig, de keuze is aan u.

Wat en wanneer?

Deze HR-tafel vindt plaats op donderdag 4 februari van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar schuurman@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 4 februari aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden