HR-tafel: Vitamine Arbeidsrecht

Het is haast onvermijdelijk dat er bij een kleine of grote reorganisatie functies komen te vervallen. Maar wat zijn de gevolgen als een werknemer in het kader van herplaatsing weigert een passende functie te aanvaarden? Deze vraag en andere actualiteiten komen aan bod tijdens de HR-tafel van donderdag 4 maart aanstaande.

Het doel van de HR-tafel is om elke twee weken kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

Wat en wanneer?

Juist om verbinding met elkaar te krijgen houden we het gezelschap klein en is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers per keer. U kunt kiezen of u zich elke twee weken wilt inschrijven of eenmalig.

Deze HR-tafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar bruijn@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Meld u aan voor de HR-tafel van donderdag 4 maart aanstaande door onderstaand formulier in te vullen. We organiseren de HR-tafel elke twee weken. U kunt zich aanmelden voor overige data door hier naar het evenementenoverzicht te gaan.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden