Update arbeidsrechtelijke post- en precorona perikelen op de werkvloer

Tijdens deze HR-tafel wordt een update gegeven over arbeidsrechtelijke post- en precorona perikelen op de werkvloer. Wat is de stand van zaken tijdens het 'interbellum'?

Nadat we allemaal even het idee hadden van het coronavirus af te zijn, laten de laatste cijfers zien dat het virus toch weer zijn terugkeer maakt. Langzaamaan worden de eerste maatregelen weer getroffen. Zijn werkgevers ook alweer aan zet? In deze HR-tafel staan Pieter van den Brink en Simone Remis stil bij de gevolgen die de coronacrisis op de werkvloer heeft gehad, met gevallen van long covid en de krapte op de arbeidsmarkt. Ook gaan ze in op de gevolgen van een eventuele nieuwe golfen denken we mee over personeel met corona-moeheid die zich mogelijk gaan verzetten tegen nieuwe maatregelen. Neemt uw organisatie al maatregelen? En hoe wordt hier binnen uw organisatie op gereageerd? Hierover gaan wij graag tijdens de komende HR-tafel met u in gesprek.

Pieter van den Brink en Simone Remis staan hier onder andere aan de hand van rechtspraak bij stil. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat en wanneer

Het doel van de HR-tafel is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens deze HR-tafel staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De HR-tafel vindt altijd plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van een thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar brink@thna.nl o.v.v. "Onderwerp HR-tafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.