Komt tijd, komt raad!

De dagen worden al weer langer en voor je het weet staat het voorjaar voor de deur. Tijd gaat snel, dus gebruik haar wel, luidt een oud gezegde. Een mooi moment om in de arbeidsrechtelijke perikelen te duiken die zien op tijd. Tijd is kostbaar en kan voor een onderneming ook letterlijk kostbaar worden indien de regels daaromtrent niet juist worden toegepast. Voor iedere HR-manager of directeur is het dan ook belangrijk om kennis te hebben van de meest prangende vraagstukken omtrent tijd op de werkvloer.

Tijdens de ontbijtbijeenkomst van dinsdag 13 februari 2024 nemen Denise Windmeijer en Marc Egeter jullie mee in enkele vraagstukken over tijd. Onder welke omstandigheden bijvoorbeeld wordt de tijd die de werknemer nodig heeft om in te loggen aangemerkt als werktijd? En hoe zit dat met de tijd waarbinnen de werknemer kan worden opgeroepen bij plaatsgebondenheid? Zo zijn ook tijd-voor-tijd regelingen, de proeftijd, en overwerk aansprekende thema's die te maken hebben met tijd. Kun je als werknemer klakkeloos twee fulltime dienstverbanden naast elkaar hebben of vindt de Arbeidstijdenwet hier wat van?

Vanaf 07:45 uur staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Om 09:30 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er gelegenheid tot napraten. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We zien u graag op 13 februari bij ons op kantoor. Tot dan!

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.