Kostenverhogende omstandigheden: "hoe daarmee om te gaan?"

Kostenverhogende omstandigheden: "hoe daarmee om te gaan?"

Graag nodigen wij u uit voor de VitamineBouw: online bouwtafel kostenverhogende omstandigheden: "hoe daarmee om te gaan?'' op donderdag 21 maart 2024 van 09:00 - 09:30 uur.

Kostenstijgingen in de bouw blijft de gemoederen bezig houden. Sinds het uitbreken van de Corona-pandemie is het onderwerp niet meer uit de schijnwerpers verdwenen. Zo kopte het Financieel Dagblad op 18 februari jl.: "aannemers zijn zo'n anderhalve ton kwijt aan de bouw van een woning. Personeel wordt steeds duurder, maar materiaal is tegenwoordig vaak de snelst stijgende kostenpost."

Tegen deze achtergrond zal Matthijs van Leeuwen de recente rechtspraak op het gebied van kostenstijgingen in de bouw (UAV 2012, UAV-GC 2005) uiteenzetten en aangeven op welke wijze kan worden omgegaan met (mogelijke) aanspraken op kostenstijgingen.

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar leeuwen@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.