November: Gemeentemaand

Gemeenten staan dit jaar meer dan ooit onder druk door de onzekere en uitdagende tijd waarin we nu leven. Wat valt er te leren van deze uitdagingen, zowel financieel als juridisch, qua organisatie en bemensing? Ondertussen blijven thema’s als gebiedsontwikkeling, stikstof, aanbestedingen, volkshuisvesting en schaarse rechten voor de lokale overheid onverminderd actueel.

(Online) kennis delen

De gehele maand november organiseert Ten Holter Noordam advocaten een reeks van interviews, webinars en podcasts waarin onze specialisten en gasten ingaan op bovenstaande onderwerpen. Zo delen o.a. Arjen Schep (bijzonder hoogleraar Heffingen van Lokale Overheden aan de Erasmus Universiteit), Ruurd Koopmans (senior raadsheer bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven) en anderen hun visie op de impact van COVID-19 op de lokale overheid. Bekijk onderstaand programma voor het overzicht van de verschillende activiteiten. Meer informatie over elk individueel webinar vindt u hier.

null

Voor wie?

Juristen, inkopers, vergunningverleners, beleidsmedewerkers, functionarissen gegevensbescherming en politiek bestuurders die werkzaam zijn bij een gemeente.

Waar?

Via een besloten groep op LinkedIn worden de interviews, podcast, interessante blogs en uitspraken met u gedeeld. We missen het echter om onze relaties te ontmoeten. We nodigen u daarom ook uit om na deelname aan een van de webinars, bij ons op kantoor (met inachtneming van de coronamaatregelen) na te praten met andere deelnemers en de spreker(s) tijdens een zogeheten break-out sessie.

Past dit toch niet? Dan is er ook een online break-out sessie om na te praten in een kleinere groep naar aanleiding van een webinar met ook een van de specialisten van ons kantoor.

Aanmelden

Om op de hoogte te blijven van de Gemeentemaand en toegevoegd worden aan de besloten LinkedIn groep dient u zich aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Medio oktober ontvangt u vervolgens de mogelijkheid zich in te schrijven voor de individuele webinars.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden