Gemeentemaand: Omgevingswet

Volgens de laatste berichten zal de Omgevingswet er echt komen per 1 juli 2022. Dat is over iets minder dan een jaar. Met het oog daarop zullen Christine Visser en Casper Dekker u hierover bijpraten tijdens een webinar op donderdag 25 november 2021. Zij behandelen daarbij op hoofdlijnen wat de Omgevingswet nu precies inhoudt en gaan in op de gevolgen van de Omgevingswet voor gemeenten. Daarbij focussen zij op gebiedsontwikkeling en dan met name het overgangsrecht.

De kosteloze bijeenkomst wordt praktisch ingestoken en er is ook ruimte om vragen te stellen. Stuur vooral op voorhand vragen toe via dekker@thna.nl, uiterlijk op vrijdag 19 november, dan kunnen die verwerkt worden in het webinar. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van workshops, webinars en interviews in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor een overzicht van de andere evenementen gedurende deze maand.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden