Omgevingswet: overgangsrecht

Volgens de laatste berichten zal de Omgevingswet toch echt volgend jaar in werking treden. Dat is al heel snel. Met het oog daarop wordt in dit webinar in gegaan op wat de Omgevingswet nu precies inhoudt en wat de gevolgen van de Omgevingswet zijn voor gemeenten. Daarbij ligt de focus op gebiedsontwikkeling en dan met name het overgangsrecht. 

Dit webinar wordt gegeven door Casper Dekker en Joyce van der Holst en vindt plaats op dinsdag 18 mei aanstaande van 13.00 tot 14.00 uur. Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand 2021

Net als in 2020 organiseren wij in november 2021 de Gemeentemaand. In deze maand worden (juridische) onderwerpen behandeld waar gemeenten in de praktijk mee te maken krijgen. Tijdens webinars, interviews, podcasts en meer wordt u volledig bijgepraat. Wilt u alvast op de hoogte gehouden worden van het nieuws rondom de Gemeentemaand? Schrijf u dan hier alvast in.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden