Ontbijtbijeenkomst 10 dec: Onderwerp volgt nog.

Wat en wanneer

Het onderwerp van de ontbijtbijeenkomst wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Zodra dit bekend is, krijgt u ook de mogelijkheid om u aan te melden.

Het doel van de ontbijtbijeenkomst is om kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse HR-vraagstukken. Tijdens de ontbijtbijeenkomst staat er steeds een ander thema centraal. Als HR-professional deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe Vitamine Arbeidsrecht binnen.

De ontbijtbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 december. Vanaf 07:45 uur staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Om 09:30 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er gelegenheid tot napraten. We zien er naar uit om u te ontvangen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.