Ontbijtbijeenkomst Arbeidsrecht - Sessie 2

In verband met grote belangstelling kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Werknemers komen en gaan. In veel gevallen ligt het initiatief voor vertrek bij de werknemer zelf. Ook kunt u als werkgever afspraken maken over de beëindiging van het dienstverband.

Maar hoe gaat u bijvoorbeeld om met een arbeidsongeschikte medewerker die zelf de arbeidsovereenkomst opzegt? Of de werknemer die in een conflict zijn spullen neer gooit en roept dat hij er genoeg van heeft en vertrekt. Welke verplichtingen gelden er dan voor de werkgever? En hoe pakt u het aan als u afspraken wil maken over de beëindiging van het dienstverband?

Alex Olsthoorn en Emiel de Joode staan met u stil bij deze en andere vragen rondom opzegging van de arbeidsovereenkomst door de werknemer en beëindiging van het dienstverband met wederzijds goedvinden.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.