Maatregelen voor een toekomstbestendige organisatie

Werkgevers zijn nog maar nauwelijks bekomen van Covid-19 of een nieuwe crisis dient zich aan. De energie- en brandstofprijzen en de prijzen van grondstoffen zijn hoger dan ooit terwijl de consument de hand op de knip houdt vanwege de torenhoge inflatie en de gelijk gestegen kosten van levensonderhoud. De verwachting is dat veel werkgevers zich genoodzaakt zullen zien om maatregelen te nemen om de organisatie toekomstbestendig te maken. 

We zien er naar uit om u te ontvangen tijdens deze ontbijtbijeenkomst. Bob de Bruijn en Dymphy Schuurman bespreken welke stappen gezet kunnen worden om de organisatie toekomstbestendig te maken. Zoals het anders inrichten van de organisatie (bijvoorbeeld door bedrijven c.q. afdelingen samen te voegen, functies te laten vervallen of nieuwe functies te creëren), maar ook de mogelijkheid tot het wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Vanaf 07:45 uur staat er een ontbijtbuffet voor u klaar. Om 09:30 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er gelegenheid tot napraten. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We zien u graag op 14 februari bij ons op kantoor. Tot dan!

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.