De disfunctionerende werknemer: hoe zit het ook al weer?

Als organisatie wil je niets liever dan goed functionerende werknemers en deze werknemers voor je organisatie behouden. Helaas komt het nogal eens voor dat een werknemer om uiteenlopende reden niet goed of minder functioneert. De vraag is wat je dan als werkgever kan en moet doen. Hoe begeleid je een werknemer om zijn functioneren te verbeteren? Wat doe je als een werknemer zich ziek meldt? Hoe ga je er mee om als er een conflict ontstaat?

Aan de hand van de rechtspraak zullen Dymphy Schuurman en Eline van Hagen deze vragen bespreken, praktijkvoorbeelden delen en tips geven voor dossieropbouw.

U kunt zich alvast inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. We zien u graag op 29 september 2022 bij ons op kantoor. Tot dan!

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.