Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in de zorg

Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Gezien de verschillende (soms uitvoerige) cao's in de zorg, de soms grote flexibele schil en het feit dat scholing een belangrijke plaats inneemt binnen de zorg, is kennis van deze wet voor werkgevers in de zorg belangrijk. Reden om hier met u nog eens goed bij stil te staan. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst staat Alex Olsthoorn daarom graag met u stil bij vragen als: waarover moet ik mijn werknemers informeren en binnen welke termijn? Mag ik nog een studiekostenbeding afspreken als ik van mijn werknemers verlang om scholing te volgen? Mag ik nog een studiekostenbeding afspreken met werknemers in een BBL-traject? Moet ik mijn beleid over nevenwerkzaamheden aanpassen? En wat regelen de verschillende cao's in de zorg over deze thema's?

Er is uiteraard genoeg gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen. Mocht u vooraf vragen hebben, stuur dan een e-mail naar olsthoorn@thna.nl. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.