Gemeentemaand: DNR 2011

Een opdrachtgever schakelt, zeker voor grotere werken, allerlei adviseurs in. Omdat hun fouten aan de opdrachtgever worden toegerekend, moeten er goede afspraken worden gemaakt. De DNR 2011 komen dan altijd in beeld. In onze interactieve workshop maken wij duidelijk dat je die niet zo maar moet (en hoeft te) accepteren. Met praktijkvoorbeelden besteden Arjan van de Watering en Hugo Meijer aandacht aan het aanbestedings- en aan het contractuele aspect.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden