Gemeentemaand: Gebiedsontwikkeling, kostenverhaal en de coronacrisis

Zeker in tijden waarin gemeenten als gevolg van de coronacrisis in zwaar weer verkeren maar wel inspanningen op het gebied van onder meer woningbouw worden gevraagd, rijst de vraag hoe om te gaan met gebiedsontwikkeling en kostenverhaal. Aan de orde komen onder meer de huidige mogelijkheden om kosten te verhalen en risico’s te beperken en de vraag in hoeverre bijdragen aan ruimtelijke ontwikkelingen buiten het plangebied mogen worden gevraagd bij andere plannen dan de bouw van woningen en bedrijven. Tot slot wordt vooruit gekeken naar de verruiming van kostenverhaalsmogelijkheden die de Omgevingswet gaat bieden.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden