Gemeentemaand: IT-Broker Contracten en de Aanbestedingswet

Brokercontracten worden in de context van IT ingezet voor onder andere de inkoop van standaard software (Commercial Off The Shelf) en de inhuur van personeel. Aanbestedingsrechtelijk gezien is sprake van complexe contracten, die steeds meer in de juridische belangstelling komen te staan. In dit webinar bespreken we de aanbestedingsjurisprudentie die in de afgelopen periode over brokercontracten is verschenen en kijken we naar de aanbestedingsrechtelijke regels en beperkingen die gelden voor een brokercontract.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden