Gemeentemaand: Ontwikkel- en bouwcontracten

Anno 2020 speelt er gelukkig nog steeds veel op dit gebied. Wij nemen u mee in de meest recente ontwikkelingen en hoe die verwerkt moeten worden in contracten en voorwaarden. Denk aan BIM, circulair, BREEAM, maar ook aan de keuze voor een soort contract en voorwaarden. Het maakt immers nogal uit of de opdrachtgever het ontwerp wil (laten) maken of dat er voor een turnkeycontract gekozen wordt. Aan de hand van actuele bouwjurisprudentie en praktijkvoorbeelden wordt u helemaal op de hoogte gebracht.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden