Gemeentemaand: Schaarse Rechten

Sinds de uitspraak ‘Vlaardingen’ in 2016 heeft het onderwerp ‘verdelen van schaarse rechten’ een vlucht genomen. In elk geval bij vergunningen voor speelautomatenhallen, maar ook voor standplaatsen, coffeeshops en mogelijk ook schaarse omgevingsvergunningen is het onderwerp van belang. De praktijk stoeit nogal met de opdracht om mededingingsruimte te bieden voor potentiële gegadigden. Kan er geloot worden of heeft toch de tenderprocedure de voorkeur? Dit en meer, aan de hand van de stand van de rechtspraak en voorbeelden uit de praktijk, komt aan bod in dit webinar.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden