Gemeentemaand: Stikstof en gemeenten - het probleem en de oplossingen

Vorig jaar zette de Raad van State een streep door het Programma Aanpak Stikstof en ontstond de stikstofcrisis. Maandenlang lag vergunningverlening stil en liepen veel ontwikkelingen grote vertragingen op. Inmiddels zijn de regels aangepast en heeft de (recente) rechtspraak van de Raad van State ook veel nuances gebracht. In dit webinar praten omgevingsrechtspecialisten Christine Visser en Joyce van der Holst u bij over de kern van het stikstofprobleem en de mogelijkheden die er op dit moment al weer zijn.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden