Webinar Werkgever in de toekomst

Over aandachtspunten bij het reorganiseren of herstructureren van uw organisatie

Het jaar 2020: onzeker, onvoorspelbaar, uitdagend, kansrijk. Als werkgever zag en ziet u zich geconfronteerd met nieuwe thema’s. Teruglopende omzetten. Gesloten locaties. Ziekte. Calamiteitenverlof. Vakantie. De NOW. Thuiswerken. En meer dan dat.

De werkgever van de toekomst trekt steeds lessen uit het verleden en maakt zich klaar voor noodzakelijke stappen in de toekomst. Hij durft keuzes te maken en moeilijke beslissingen te nemen voor positieve invloed. 

Klaar zijn voor de toekomst vergt zorgvuldige voorbereiding. Op ons platform Werkgever in de toekomst informeren wij u over belangrijke aandachtspunten. Tijdens een kosteloos webinar op donderdag 10 september aanstaande bespreken Dymphy Schuurman en Muriël Hartjes - Govaert op hoofdlijnen onderwerpen als reorganisaties en herstructureren en de flexibilisering en digitalisering van de werkvloer.

U kunt zich aanmelden voor het webinar via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u per e-mail instructies voor het deelnemen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van dit webinar. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden