Webinar WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord)

De WHOA is per 1 januari jl. in werking getreden en biedt ondernemers die in zwaar weer verkeren maar in de kern levensvatbaar zijn, de mogelijkheid schulden te saneren. Inmiddels zijn de eerste volledig doorlopen WHOA trajecten een feit.

WHOA: de reddingsboei voor ondernemers in coronatijd

Het hoofddoel van de WHOA is een in beginsel gezonde onderneming - maar met een hoge schuldenlast -  te reorganiseren om de onderneming te redden van een faillissement. De WHOA maakt het namelijk makkelijker voor ondernemingen een akkoord te bereiken met de schuldeisers en aandeelhouders, waardoor faillissementen worden voorkomen. In dit blog wordt de wet en zijn vereisten verder toegelicht.

Tijdens dit webinar op vrijdag 23 april gaat Jelle Smael in op de werking van de WHOA en de betekenis voor de praktijk. Nagenoeg alle ondernemers zullen naar verwachting vroeg of laat met de WHOA in aanraking komen (als schuldeiser of als sprake is van een onderneming in een uitdagende financiële situatie). Heeft u eerder gehoord over de WHOA en bent u benieuwd wat deze wet voor impact in de praktijk kan hebben? Meld u aan voor dit webinar door onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden