Gemeentemaand: WNRA/ Arbeidsrecht

Sinds 1 januari 2020 valt het gros van de ambtenaren onder het ‘normale’ arbeidsrecht. Tijdens dit webinar komen de hoofdlijnen van de Wnra aan bod en wordt actuele jurisprudentie over genormaliseerde ambtenaren besproken, waarbij ook wordt stilgestaan bij de vraag of de kantonrechter anders oordeelt over ambtenaren dan de bestuursrechter voorheen deed.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden