Gemeentemaand: Wet Markt en Overheid

Op grond van de Mededingingswet zijn overheden verplicht hun integrale kosten door te berekenen indien zij economische activiteiten verrichten. Denk bij voorbeeld aan sportvelden en zwembaden, parkeergarages, ligplaatsen en jachthavens. Ambtshalve of op aangeven van een derde vindt handhaving plaats door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).  Het is raadzaam goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden hieromtrent om handhaving te voorkomen. Weet u wat de meest recente eisen zijn om een algemeen belang besluit te nemen? En of u een kostendekkende huur mag compenseren met subsidie? En hoe verhoudt een kostendekkende bijdrage zich tot een marktconforme prijs? 

Aanmelden

Wij praten u bij tijdens deze kosteloze interactieve webinar en nodigen u ook harte uit uw vragen op voorhand aan ons voor te leggen. Dit kan door uw vragen uiterlijk 24 november te sturen aan holst@thna.nl. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van workshops, webinars en interviews in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor deze workshop geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor een overzicht van de andere evenementen gedurende deze maand.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden