null

Belangrijke versterking bouwpraktijk Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten (THNa) verwelkomt met trots Matthijs van Leeuwen als nieuwe advocaat-partner binnen de praktijkgroep Bouw per 1 januari 2024.

Matthijs brengt een schat aan ervaring en deskundigheid mee in het civiele bouwrecht. Met zijn indrukwekkende trackrecord is Matthijs goed gepositioneerd om de praktijkgroep BBA verder mee te versterken en uit te bouwen. Hij brengt niet alleen diepgaande kennis met zich mee maar ook een scherp inzicht in deze belangrijke sector.

Binnen THNa zal Matthijs zijn cliënten – overheden, corporaties en (ontwikkelende) aannemers) - adviseren en zo nodig voor ze procederen. "Het zijn turbulente tijden in de bouw. Ik kijk ernaar uit om te anticiperen op de ontwikkelingen en onze cliënten te ondersteunen in hun activiteiten. De kans om dit binnen Ten Holter Noordam advocaten te realiseren, een gerenommeerde naam in de bouw- en vastgoedsector, voelt voor mij als een ideale match. Daarbij geloof ik in hun meerwaarde voor de klanten door samenwerking,” aldus Matthijs van Leeuwen.

Hugo Meijer: “als advocaat-partner nu verantwoordelijk voor het civiele bouwrecht van THNa, ben ik trots dat wij zo’n vakbekwame professional hebben kunnen binnen halen. Met Matthijs kunnen wij onze klanten nog beter bedienen!"

Over Matthijs van Leeuwen

Matthijs heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds het succesvol afronden van zijn studie, is hij werkzaam als advocaat en advocaat-partner binnen het civiele bouwrecht. Zijn cliëntenbestand is breed; van ontwikkelaars tot gemeentes, corporaties en aannemers. Hij richt zich in het bijzonder op ontwikkelings- en bouwcontracten (UAV, UAV-GC), koopovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en DNR-gerelateerde overeenkomsten.

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten, is een multiservicekantoor in Rotterdam en onderdeel van Mackrell International, IAG International en Nextlaw Referral Network. Een kantoor met focus op de marktgebieden Bouw, Haven & Handel, Zorg en Overheid en specialisme op de rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn waaronder Arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Bouw en Vastgoed, Bestuurs- & Omgevingsrecht en Ondernemingsrecht.

WWW.THNA.NL